Menu info@taichi-arnhem.nl

Training Lichaamsgerichte Interventies

Datum: maandag 6 november 2023
Tijd: 10.00 - 17.00
Locatie: Driebergen
Kosten: 350 euro, incl. koffie/thee en lunch

Het lichaam is belangrijk, natuurlijk, maar hoe kun lichaamsoefeningen inzetten als je met mensen werkt, en welke oefeningen gebruik je wanneer? Daarover gaat het in deze training in twee delen, online gegeven:

  • maandag 6 november 2023 10.00-17.00

De training Lichaamsgerichte interventies biedt je de unieke mogelijkheid om op interactieve wijze te leren hoe je fysieke interventies kunt inzetten in je coaching, therapie of trainingen.

We bieden de training zowel in een live als online variant aan. Sinds de coronacrisis is het online werken een nieuwe realiteit geworden. Weliswaar uit nood geboren, maar zoals dat vaak gaat met het bewandelen van ongebaande paden, blijkt het werken op afstand ook verrassend veel mogelijkheden te bieden. En het bijzondere is dat ook lichaamswerk prima online ingezet kan worden om cliënten en cursisten te ondersteunen bij realiseren van hun doelen. Voor deelnemers die de voorkeur geven aan live contact, wordt de training ook op locatie aangeboden.

De training omvat 1 dag en is vooral praktisch en ervaringsgericht ingericht. Aan de hand van eigen casuïstiek leer je welke lichaamsinterventies je kunt inzetten om cliënten of cursisten te ondersteunen bij het bereiken van hun ervaringsdoelen. Het zelf ervaren van de impact van fysieke oefeningen vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt.”

“Wat een fijne workshop over lichaamsgerichte interventies. Door de manier waarop Yolanda het geeft is het heel gemakkelijk en ook direct toepasbaar in de praktijk. Naast het doen van oefeningen en het zelf te ervaren tijdens de training, werd ook steeds de link gelegd met wanneer je het zou kunnen inzetten en met welk doel je dit zou doen. Ik heb Yolanda ervaren als een warme persoonlijkheid vol enthousiasme en als een zeer kundige trainer.“ – Louisa van der Zwet

 

Voor inschrijven en meer informatie, klik hier.

« Terug naar het overzicht