Menu info@taichi-arnhem.nl

Lichaamsgerichte Interventies

Datum: dinsdag 25 mei 2021 - dinsdag 8 juni 2021
Tijd: 10.00 - 13.00
Locatie: Online (live sessies)
Kosten: 125 euro

Het lichaam is belangrijk, natuurlijk, maar hoe kun lichaamsoefeningen inzetten als je met mensen werkt, en welke oefeningen gebruik je wanneer? Daarover gaat het in deze training in twee delen, online gegeven:

  • dinsdag 25 mei 10.00-13.00 deel 1
  • dinsdag 8 juni 10.00-13.00 deel 2

” De training Lichaamsgerichte interventies biedt u de unieke mogelijkheid om op interactieve wijze te leren hoe u fysieke interventies kunt inzetten in uw coaching, therapie of trainingen. Niet alleen in live sessies, maar ook online.

We bieden de training zowel in een live als online variant aan. Sinds de coronacrisis is het online werken een nieuwe realiteit geworden. Weliswaar uit nood geboren, maar zoals dat vaak gaat met het bewandelen van ongebaande paden, blijkt het werken op afstand ook verrassend veel mogelijkheden te bieden. En het bijzondere is dat ook lichaamswerk prima online ingezet kan worden om cliënten en cursisten te ondersteunen bij realiseren van hun doelen. Voor deelnemers die de voorkeur geven aan live contact, wordt de training ook op locatie aangeboden.

De training omvat twee dagdelen en is vooral praktisch en ervaringsgericht ingericht. Aan de hand van eigen casuïstiek leert u welke lichaamsinterventies u kunt inzetten om cliënten of cursisten te ondersteunen bij het bereiken van hun ervaringsdoelen. Het zelf ervaren van de impact van fysieke oefeningen vormt daarbij een belangrijk uitgangspunt.”

 

Voor inschrijven en meer informatie, klik hier.

« Terug naar het overzicht