Menu info@taichi-arnhem.nl

Cursusaanbod

Zomer 2021

We mogen weer binnen en buiten sporten! We zullen zoveel mogelijk buiten staan, en bij slecht weer kunnen we naar de zaal. De les op dinsdag blijft online.

Dinsdag 18.30-19.30 chi kung online beginners/gevorderden
Woensdag 19.30-21.00 verdieping + stokvorm buiten gevorderden
Vrijdag 17.00-18.00 chi kung buiten beginners/gevorderden

Toelichting:
De verdiepingsles+ stokvorm op woensdag, is geschikt voor iedereen die minimaal de beginnerscursus tai chi heeft gedaan. De les vindt buiten plaats, en bij slecht weer in de zaal. Wanneer het in de zaal is, is er geen stokvorm.
De vrijdagles vindt buiten plaats en bij slecht weer in de zaal. De inhoud van de dinsdag en vrijdag les zijn hetzelfde.

Wanneer

Start week 20, 18 t/m 21 mei.
Einde week 27, 6 t/m 9 juli

Online

Je kunt meedoen met elk scherm dat email en audio heeft, dus computer, laptop, tablet, smartphone.
Je ontvangt voor aanvang van iedere les een mail met een uitnodiging voor de online les. Vergeet daarom niet een mail te sturen naar info@taichi-arnhem.nl als je mee wilt doen, anders kunnen we je geen uitnodiging sturen

Kosten:

Vanwege de bijzonder omstandigheden waar we nu uitkomen en alle mitsen en maren, kun je per week beslissen of je meedoet.

De kosten bedragen 10 euro per week (80 euro voor 8 lessen).
Als je een Gelrepas hebt, is het lesgeld 8 euro per week (64 euro voor 8 lessen). Je mag zelf bepalen welk deel daarvan je van je Gelrepasbudget wilt betalen.

Het volgende krijg je extra:

  • Als je een les op een andere dag dan dinsdag volgt mag je gratis met de online les op dinsdag meedoen.
  • Als je alleen de les online op dinsdag volgt, krijg je na afloop de link naar de opname gestuurd, die blijft een week beschikbaar.
  • Als je de les op dinsdag volgt en de les op woensdag wordt online gegeven, dan mag je die les gratis meedoen.

Je kunt het bedrag overmaken naar:
Bankrekening nr. NL59 ABNA 0528 6753 97
T.n.v. Y. de Jager
O.v.v. je voornaam en achternaam, anders weten we misschien niet van wie het komt.

Tai Chi Thuis

Je kunt ook zelf oefenen met ondersteuning van de instructievideo’s waarin elke beweging van de tai chi vorm wordt uitgelegd. Kijk voor meer informatie op de Tai Chi Thuis pagina

.

Stuur een email naar info@taichi-arnhem.nlĀ  voor vragen, om je in te schrijven of als je per email op de hoogte gehouden wilt worden.